Név típusa:

Név:

Nyilvántartási szám:

Alapnyilvántartás típus:


Tisztelt Ügyfelünk!

Üdvözöljük Önt az Országos Kórházi Főigazgatóság alap-és működési keresőjében!

Jelen keresőben az Országos Kórházi Főigazgatóság által nyilvántartott egészségügyi szakképesítést szerzett személyek - jogszabály által meghatározott, bárki számára hozzáférhető - adatai ismerhetőek meg.

A könnyebb használhatóság érdekében az alábbiakban találnak segítséget a kereső rendszeréhez:

  1. A kereső felületet a baloldalon található.
  2. A keresőben lehetőség van névre, valamint névrészletre (például ha a név Dr. Teszt Elek Sámuel, elég pl. csak Teszt El-et beírni a keresőbe) keresni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a név vagy névrészlet megadása minden esetben kötelező! Csak alapnyilvántartási szám megadása nem elegendő!

A név megadását követően lehetőség van az alapnyilvántartási szám, illetve az alapnyilvántartás típusa kiválasztásával szűkíteni a keresés eredményét. Ezzel a lehetőséggel megadható, hogy orvost/fogorvost, gyógyszerészt, klinikai végzettségű egészségügyi dolgozót, vagy egészségügyi szakdolgozót keres (ezen adatok megadása nem kötelező).

  1. A találatok további szűkítésére ad lehetőséget a szakképesítés felsorolásból való megnevezés kiválasztása (ezen adat megadása sem kötelező).
  2. A keresés gombra kattintás előtti utolsó lépésként kötelező a keresési űrlap alján lévő csúszka elhúzása, amivel a keresési paraméterek megadása lezárttá válik.

Az egészségügyi dolgozók működési nyilvántartásában szereplő személy működési nyilvántartási száma minden esetben megegyezik a személy alapnyilvántartási számával. Orvosok és fogorvosok esetében az alapnyilvántartási szám és a működési nyilvántartási szám minden esetben megegyezik a pecsétszámmal is.

Kérjük a szakmai szervezeteket, oktatási intézményeket, valamint az egészségügyi szolgáltatókat, hogy a működési keresővel kapcsolatos kérdéseiket, kéréseiket és észrevételeiket az omn@okfo.gov.hu e-mail címre továbbítsák részünkre!

Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Országos Kórházi Főigazgatóság